diumenge, 8 d’abril del 2018

BANYETES I EL MISTERI DELS TEMPLERS


Algunes de les nostres recomanacions d’estiu

Pels petits
Banyetes i el misteri dels templers
Des de l’any 2010 Editorial Fonoll edita la col·lecció “Banyetes”, protagonitzada per aquest cargolet que coneix tan bé la canalla de Lleida. Fins ara se n’han publicat cinc llibres: Banyetes i el riu Segre, Banyetes i l’esport, Banyetes i els Camps Elisis, Eureka i Plutó i Banyetes i el misteri dels templers (novetat del proppassat Sant Jordi 2017)
Aquesta col·lecció es dirigeix a lectors d’entre 6 i 10 anys i permeten millorar l’habilitat lectora tot aprenent valors humans i altres coneixements, entre els quals la història de Lleida, astronomia o cultura grega clàssica.

Banyetes i el misteri dels templers és una aventura preciosa que ha escrit el lleidatà Fermí Capell, el qual ha exercit de mestre a l’escola pública durant més de quaranta anys i ha publicat diverses obres didàctiques.

En aquest conte protagonitzat pel Banyetes i la seva colla, hi descobrirem la història dels templers i ens adonarem de la importància de certs valors. Un llibre que amaga un bonic tresor tant per als més petits com per als grans que es vulguin deixar seduir per la innocència d’aquest tendre caragolet.

El Banyetes és el caragol solidari de Lleida referent per a tots els nens i nenes. És tolerant i molt amic dels seus amics i amigues. Afectuós, però també molt trapella i inquiet. Li agrada fer activitats amb tota la colla. Sempre té moltes idees per ajudar tothom i li agrada menjar molta fruita i verdura.